web analytics

Nerf N-Strike Elite Stryfe Blaster. Batteridriven, automatisk och enkel att ladda.

Batteridriven Nerf som är enkel att ladda.

Vi letade ganska länge efter en Nerfpistol som hade kravet att ha automatisk laddning, alltså inte kräver någon större ansträngning för att ladda om. Samt att den är prisvärd, mest bang for the bucks helt enkelt. Till slut hittade vi den här Nerfen som är batteridriven och som barnen gillar.

Unboxing, det här ingår.

Modellen har det långa namnet Nerf N-Strike Elite Stryfe Blaster. Det ingår ett magasin och 6st Elite skumpilar. Den drivs med 4st AA-batterier, ingår ej.

Sätt i batterier, sen klar att använda.

Det är enkelt att sätta i batterierna. Lossa skruven, sätt i 4 st AA-batterier. På med luckan och skruva tillbaka skruven. Ladda magasinet med pilarna. Klar att använda.

På kartongen står det att Nerf N-Strike Elite Stryfe Blaster har en räckvidd på 27 meter. Det känns som liknande tryck som övriga Nerfpistoler. Grabben använder Nerfen för att skjuta prick på plastflaskor och liknande inomhus. För det ändamålet funkar den här bra.

OBS! Tänk på säkerheten.

Vi använder bara Nerf till att skjuta prick på plastflaskor och liknande. Aldrig för att skjuta mot varandra. Åldersgränsen är 8 år. Skulle du ha äldre barn som skjuter mot varandra så satsa verkligen på att ha skyddsglasögon.

Sammanfattning

  • Enkel att ladda.
  • Rejäl.
  • Prisvärd.

Bästa hälsningar
/Pappatipsar

Letar du efter fler tips på leksaker? Klicka här för att komma till kategorin lek.