web analytics

Super Mario Bros. Wonder (Nintendo Switch)

Är Super Mario Bros. Wonder ett bra spel?


Ja, Super Mario Wonder är ett bra spel. Det har ett samlat betyg på 90/100 på Metacritic, baserat på 27 recensioner. Spelarna har hyllat spelet för dess vackra grafik, roliga spelmekanik och nostalgiska känsla.

Spelet har fått beröm för sin vackra grafik, som är inspirerad av Super Mario World. Spelvärlden är full av färgglada miljöer och detaljerade karaktärer.

Spelmekaniken är också rolig och utmanande. Spelarna kan välja mellan att spela som Mario eller Luigi, och de kan samla olika power-ups för att klara av de olika nivåerna. Spelet har också en nostalgisk känsla, eftersom det är en modern version av ett klassiskt spel.

Spelet har dock också fått lite kritik för sin korta längd. Det tar bara cirka 10 timmar att slutföra spelet, och det finns inte mycket att göra efter att man har slutfört huvudhistorien.

Sammantaget är Super Mario Wonder ett utmärkt spel som är värt att spela. Det är ett bra spel för både nybörjare och erfarna spelare.

Här är några av de positiva sakerna som recensenter har sagt om spelet:

”Super Mario Wonder är ett vackert, roligt och nostalgiskt spel som är ett måste för alla fans av Mario-serien.” – IGN

”Super Mario Wonder är en kärleksfull hyllning till ett klassiskt spel som är lika roligt att spela idag som det var när det först släpptes.” – GameSpot

”Super Mario Wonder är ett utmärkt spel som är perfekt för både nybörjare och erfarna spelare.” – Polygon

När släpptes spelet: 2023-10-20