web analytics

Brio Builder byggsats i trä, liknande mekano / meccano.

Brio Builder byggsats Pappatipsar

Idag har vi lekt med vår Brio Builder byggsats i trä. Barnen gillar verkligen att bygga bilar, robots och allt möjligt som går med Brio byggsystemet. Alla delar känns rejäla och jag upplever att det är bra kvalité rakt igenom.

Jag känner att byggsatsen är en av dom bättre leksakerna vi har skaffat. Ett klockrent sätt för att ta en paus från surfplattor, tv-spel och datorer. Samtidigt som barnen har kul och lär sig bygga och klura ut nya saker.

Brio Builder Creative Set nr 34589

Vi köpte byggsatsen som heter Brio Creative Set 34589. Det följde med 271 delar, vilket räcker till att bygga flera saker.

Brio Builder byggsats trä kvalité

Brio builder är en byggsats med hög kvalité

Jag har alltid förknippat Brio med bra kvalité och Builder byggsatsen lever absolut upp till mina förväntningar. Delarna känns rejäla och jag upplever att det är bra kvalité rakt igenom.

Verktygen är gedigna, det känns som att hammaren skulle funka till att slå i riktiga spik med. Tängerna fjädrar tillbaka och funkar precis som riktiga verktyg, fast i plast så klart.

Jag rekommenderar varmt Brio Builder leksakerna!

Ställ fram lådan med delarna, låt fantasin flöda fritt och barnen kommer leka länge (även du som förälder också). Behöver du fler delar så går det alltid att komplettera framåt.

Ha det gott!
/PappaTipsar