web analytics

Super Mario Bros. Wonder (Nintendo Switch)

Är Super Mario Bros. Wonder ett bra spel? Ja, Super Mario Wonder är ett bra spel. Det har ett samlat betyg på 90/100 på Metacritic, baserat på 27 recensioner. Spelarna har hyllat spelet för dess vackra grafik, roliga … Läs mer.

Pokemon julkalender i vagn

Pokémon julkalender / adventskalender

Letar du efter Pokémon julkalender? Då får du bara inte missa det här tipset. Jag var och handlade och sprang på en Pokémon adventskalender idag. Det var en chokladkalender med Pikachu och priset var helt galet lågt, bara … Läs mer.

Pokémon Go nyårsevent slutar

Pokémon GO nyårsevent är nu startat

Nu har nyårseventet startat i Pokémon GO och så här ser den senaste startbilden ut i spelet. Under eventet som håller på fram till 8 januari ökas chansen att få någon av dom tre start Pokémon som vi … Läs mer.

så fångar du baby pokemon i Pokémon Go

Kläck Baby Pokémon i Pokémon GO

Vill du fånga Baby Pokémon i Pokémon GO? Då är du inte ensam, många kämpar med att få sin första baby Pokémon. Därför skriver jag om tipset att satsa på 2km äggen först, vi fick både Igglybuff och Cleffa … Läs mer.

Fler olika Pokémon i Pokémon GO

Fler Pokémon ute nu i Pokémon Go än tidigare

En ökad mängd Pokémon har synts till i parker och andra ställen i städer och på landsbygden än tidigare. Så skrevs det på Pokémon GO’s officiella Twitter-konto igår. Därför testade jag och barnen att spela lite extra idag … Läs mer.

Amiga 500 joysticks

Amiga 500 med Worms, IK+ och SuperFrog!

I helgen passade vi på att köra igång vår gamla Amiga 500. Den hade inte varit startad på minst 15 år, men funkade precis som förr. Vi spelade bland annat Worms, IK+ och Superfrog. Barnen gillade Worms och Superfrog. … Läs mer.

Pokémon GO – inför december uppdatering

Igår var det sista dagen på Pokémon GO Thanksgiving-eventet. Nu blir det spännande att se vad som händer i nästa uppdatering. Det ryktas om en större uppdatering för att få Pokémontränare att fortsätta spela Pokémon GO även under … Läs mer.

Pokémon GO 36000 XP med Lucky Egg

Pokémon GO – Extra XP med event och Lucky Egg

Pokémon GO eventet med dubbla XP och Stardust fortsätter fram till och med 30/11. Vi passade på att evolva flera Pokémons igår, samtidigt som vi använde ett Lucky Egg. Vill du samla ihop XP extra snabbt under eventet? Gör … Läs mer.

Pokémon affisch / poster 1a generation

Pokémon affischer / posters

Letar du efter Pokémon affisch och posters? Vi har kollat runt lite och ger här ett par tips på vart du kan hitta några. Tips på Pokémon affischer Den på bilden här ovanför är en Pokémon poster med alla 151 … Läs mer.

Pokémon GO 7 dagar i rad streak pokestop

Första 7 DAGAR STREAK i Pokémon GO

Idag är det första möjliga dagen att få en 7 DAY STREAK i Pokémon GO! Så här såg det ut när vi snurrade ett pokéstop och fångade en pokémon för en stund sen. First Catch of the day … Läs mer.