web analytics

Pokémon GO nyårsevent är nu startat

Startbild i Pokémon Go nyårsevent

Nu har nyårseventet startat i Pokémon GO och så här ser den senaste startbilden ut i spelet. Under eventet som håller på fram till 8 januari ökas chansen att få någon av dom tre start Pokémon som vi fick välja på i början på spelet. Dom tre är Bulbasaur, Charmander och Squartle, plus deras utvecklade former.

Redan nu precis när eventet startade så pluppade det upp en Charmander i närheten. Tidigare har det aldrig kommit någon Charmander där vi bor.

Bulbasaur, Charmander och Squartle

Jag är säker på att dom flesta har stenkoll på vilka dom utvecklade formerna är av dessa Pokémon, men här kommer dom samlade:

  • Bulbasaur –> Ivysaur –> Venusaur
  • Charmander –> Charmeleon –> Charizard
  • Squirtle –> Wartortle –> Blastoise

Pokemon Go nya bronze, silver, gold paket

Jul-event paketen är uppdaterade till dessa 3 nya nyårs-paket som går att köpa i shoppen.

Bronze box / paket innehåller:

Det lilla paketet som kallas för Bronze box består av 100st Pokébollar och 8 stycken Lure moduler. Det kostar 460 mynt. Det kostar med andra ord ca 50 kr att köpa.

Silver Box / paket innehåller:

Mellanpaketet innehåller 8st Incense, 8st Lucky egg och 8 st Lure moduler. Det kostar 980 mynt. I riktiga pengar blir det ca 100kr.

Gold Box / paket innehåller:

Det stora guldpaketet innehåller 50st Great ball, 25 st Incense, 25st Lucky egg och 16st Lure moduler. Det kostar 2480 mynt. I riktiga pengar kostar det ca 210 kr.

Lure modulerna håller längre

Under tiden som nyårs-eventet håller på kommer Lure modulerna att hålla på i 60 minuter, istället för vanliga 30 minuter.

Gott nytt år!

önskar PappaTipsar

 

Glöm inte att spara PappaTipsar.se som bokmärke.

Tillbaka till startsidan