web analytics

Fler Pokémon ute nu i Pokémon Go än tidigare

Fler olika Pokémon i Pokémon GO
Fler olika Pokémon idag än tidigare

En ökad mängd Pokémon har synts till i parker och andra ställen i städer och på landsbygden än tidigare. Så skrevs det på Pokémon GO’s officiella Twitter-konto igår. Därför testade jag och barnen att spela lite extra idag runt kvarteren och visst finns det fler olika sorters Pokémon ute nu än det gjort tidigare hos oss. Det gillar vi! Tack Niantic för det.

Fler olika Pokémon ute och en större mängd också

Att det dyker upp många fler Pokémons märkte vi faktiskt av redan i mitten på veckan, i samband med 12 december uppdateringen. Innan dess har det fortsatt varit mest Pidgey, Rattata och några få andra som funnits nära där vi bor, men idag spawnade det en Cloyster och flera andra som vi sällan sett i det fria. Vi fick även en Vulpix och en Beedrill. Fler Eevee än vanligt och sen flera Pikachu med tomteluva.

Det är inga värstingar till Pokémon, men ändå så är det en rätt stor skillnad för oss när det dyker upp 6-7 stycken Pokémon på bilden samtidigt, istället för en och en som tidigare.

Pikachu med tomteluva

Pikachu med tomteluva har pluppat upp rätt så ofta på flera olika ställen nära oss nu senaste dagarna, vilket också är lite extra skoj. Om du evolvar en Pikachu med tomteluva till Raichu så följer luvan med till Raichu också.

Nu ser vi fram emot att det fortsätter att hända lite nytt i spelet framåt jul. Tipset så länge är att gå ut och testa om mängden Pokémons ökat även nära där du bor. Passa även på att promenera lite extra så att du har chansen att få en Igglybuff eller nån av dom andra nya som finns i äggen.

Ha det gott

/PappaTipsar

Fler Pokémoninlägg hittar du här.