web analytics

TP-Link Tapo C200 trådlös Wi-Fi kamera för inomhus

TP-link tapo C200 Wi-Fi kamera inomhus

Jag har använt Wi-Fi kameran TAPO C200 från TP-Link länge nu, jag är så nöjd att jag köpte en till för att använda inomhus här hemma. Att välja nätverkskamera kan vara en riktig djungel, det finns så många märken och varianter med olika appar att välja mellan. Läs vidare här om varför jag valde just TAPO C200.

TP-Link TAPO C200 kräver inget abonnemang

En av dom största fördelarna varför jag valde att just TP-links TAPO serie, är att kamerorna inte kräver något betalningsabonnemang för att fungera. Istället för att spara filerna i molnet, på en server någonstans, så lagras bilder och videoklipp i kameran på ett microSD kort. Så ditt pris blir kameran plus ett microSD kort. Sen tillkommer inga andra kostnader.

Bra app för mobil med högt betyg

Jag gillar Tapo-appen för mobilen. Före jag köpte min första TAPO C200 kamera, gick jag igenom betyg från andra tillverkares appar på Google play och App Store. Det visade sig att TP-Link Tapo, som appen heter har bland dom högsta betygen bland samtliga appar för nätverkskameror. TP-Link Tapo har i skrivande stund 4,7 av 5 i betyg på Google play, med över 500 000 nedladdningar. Appen har 4,5 av 5 på App Store med många nöjda användare.

Notifiering om något händer och styra kameran

Jag får notifieringar när exempel barnen kommer hem från skolan och jag är på jobbet. Eller säkerhetsmässigt om någon typ skulle ta sig in i huset när vi inte är hemma. Det är också bra att bara kunna kolla av huset då och då. Allt görs smidigt i appen. Kameran går att styra i 360 grader horisontalt, samt 114 grader vertikalt.

Vid ett tillfälle på jobbet visste jag inte vart jag lagt plånboken, då kunde jag kolla i kamera-appen och såg att den låg hemma. Smidigt!

Otroligt prisvärd nätverkskamera

Jag har läst recensioner om massvis av Wi-Fi kameror, samt lagt många timmar på Youtube för att hitta den bästa kameran för mig. En kamera som är prisvärd både i inköp och även i längden. Samt från en tillverkare som jag känner till. Här kan inte jag hitta någon bättre kamera än C200:an.

Sammanfattning TP-Link Tapo C200

  • Inget betalnings-abonnemang krävs.
  • Bra app med högt betyg
  • Stabil och bra kamera för hemmet
  • Motorstyrd
  • Otroligt prisvärd!

Jag är glad att jag köpte Tapo C200 och kan varmt rekommendera den till andra.

Ha en jättebra dag!
/Pappatipsar